Apple Intelligence може да не бъде налично за всички потребители

Apple Intelligence може да не бъде налично за всички потребители

Преди няколко дни Apple обяви своите амбициозни планове за изкуствен интелект, като представи проекта под името Apple Intelligence. Въпреки че компанията обеща тази функционалност за бъдещите версии на iOS, все още липсват конкретни детайли. С

пекулациите сочат, че Apple Intelligence може да бъде пуснато на пазара през юли с първата публична бета версия на iOS 18 и iPadOS 18. Въпреки това, в бета-версията за разработчици, не се наблюдават следи от обещаните AI функции.

При пускането на пазара, Apple Intelligence може да бъде достъпен ексклузивно. Той ще работи само с iPhone 15 Pro и Pro Max поради хардуерни ограничения, а също така вероятно ще има списък с чакащи за достъп. Откъси от кода на iOS 18 показват споменаването на такъв списък и „ограничен предварителен преглед“.

Въпреки че идеята за Apple Intelligence предизвиква вълнение, предстои да видим кога точно ще бъде пуснато на пазара, кои устройства ще поддържа и как потребителите могат да получат достъп до него.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *