Как да подобрим живота на батерията на Samsung Galaxy A35?

Как да подобрим живота на батерията на Samsung Galaxy A35?

Подобно на Google, Samsung има уважавана гама от телефони от среден клас; Тези телефони отслабват функциите и внимателно изрязват ъглите на хардуера, за да им предложат по-достъпни от премиум флагманската си линия. Сред тях, Samsung Galaxy A35 е един от любимите ни бюджетни телефони от серия А, но прави някои компромиси.

Едно от основните притеснения е, че животът на батерията е незабележителен, особено с 5G мрежата и процесора Exynos 1380, вграден в телефона.

Ако обаче оптимизирате своя Galaxy A35, можете да намалите тези проблеми. Ето защо създадохме ръководство, което да показва всички настройки, които могат да помогнат за подобряване на живота на батерията на 5G телефон Samsung Galaxy A35.

Можете да изключите автоматичното синхронизиране с приложения на телефона и автоматичните актуализации. Оставянето на тези настройки включени допринася за проблема с изтощаването на батерията на A35 на Galaxy.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *