iOS 18 ще ви предупреди, ако използвате бавно зарядно устройство

iOS 18 ще ви предупреди, ако използвате бавно зарядно устройство

Освен въвеждането на опцията за персонализиране на началния екран чрез свободно поставяне на иконите навсякъде по началния екран, икони за светъл и тъмен режим, напълно адаптивен контролен център и т.н., актуализацията на iOS 18, представена на наскоро приключилото събитие WWDC 2024, носи някои други елегантни функции със себе си. Ако се интересувате, тогава можете да се сдобиете с тапетите с висока резолюция iOS 18.

По-специално, Apple също добави поддръжка за T9 dialer на iPhone с iOS 18, което означава, че вече можете да въведете името на контакта, като използвате цифровата подложка, а наречието ще ви покаже съвпадащи контакти. Това е много основна функция, достъпна още от ерата преди смартфона, която Apple iPhone получава през 2024 г., благодарение на iOS 18.

Сега, според потребител на Reddit, freaktheclown, след инсталирането на iOS 18, iPhone показва предупреждение за бавно зарядно устройство, когато се използва бавно зарядно устройство за зареждане на iPhone.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *