Google влиза all-in за отстраняване на проблеми с екрана на Pixel 8

Google влиза all-in за отстраняване на проблеми с екрана на Pixel 8

Google обяви нова удължена гаранция за устройствата Pixel 8, за да се справи с проблемите с вертикалната линия и трептенето, които се появиха през ноември.

Технологичният гигант призна в страницата за помощ на Pixel Phone, че някои телефони Pixel 8 имат проблеми с дисплея, така че е засилил гаранционната си програма. Сега, ако имате Pixel 8 с постоянни вертикални линии или трептене на екрана, вие сте покрити в продължение на три години от датата, на която сте закупили устройството.

Въпреки че броят на телефоните Pixel 8 с тези проблеми с дисплея не е известен, докладите на потребителите във форумите през последните шест месеца предполагат, че това е широко разпространен проблем. Освен вертикалната линия, през февруари имаше потребителски съобщения за екранът на Pixel 8, който става зелен на случаен принцип.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *