Galaxy Unpacked: вече е ясно кога ще се състои

Galaxy Unpacked: вече е ясно кога ще се състои

Още през април съобщихме, че Samsung ще проведе следващото събитие Galaxy Unpacked на 10 юли 2024 г., където компанията ще пусне Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6, Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds 3 Pro и Galaxy Buds 3. Е, нашата ексклузивна информация се оказа вярна, тъй като нов теч я подкрепя с доказателства.

В  X / Twitter Evan Blass публикува GIF, показващ официално изглеждащ таймер за обратно броене за следващото събитие Galaxy Unpacked, което разкрива, че следващото събитие Galaxy Unpacked ще се проведе на 10 юли 2024 г. Този таймер за обратно отброяване изглежда е част от уебсайт на Samsung, който все още не е пуснат на живо. Очаквайте Samsung да го направи на живо всеки момент.

Тъй като се приближаваме към събитието Galaxy Unpackeded, все повече и повече информация за продуктите, които Samsung ще пусне на събитието, идва. Наскоро видяхме фиктивното устройство на Galaxy Z Fold 6, цените на Galaxy Z Fold 6 и Galaxy Z Flip 6 и дизайна на Galaxy Watch Ultra и Galaxy Buds 3 Pro.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *