Comcast пуска пакет за стрийминг с Netflix, Apple TV+ и Peacock

Comcast пуска пакет за стрийминг с Netflix, Apple TV+ и Peacock

Comcast възнамерява да пусне пакет за стрийминг, съчетаващ услугата Peacock с Netflix и Apple TV+, тъй като медийната и широколентова компания се стреми да запази абонатите си в условията на силна конкуренция.

Новият пакет, StreamSaver, ще бъде достъпен за всички абонати на широколентови, телевизионни и мобилни услуги и ще бъде на „значително по-ниска цена от всичко, което се предлага на пазара днес“, заяви главният изпълнителен директор на Comcast Брайън Робъртс на конференцията MoffettNathanson Media, Internet & Communications Conference във вторник.

Свързването следва подобно споразумение, обявено миналата седмица между Warner Bros Discovery и Walt Disney – за предлагане на пакет от стрийминг услугите Disney+, Hulu и Max.

„От 60 години насам успешно и творчески обединяваме видео. И така, това е най-новата итерация на това и мисля, че това ще бъде доста привлекателен пакет“, каза Робъртс.

Христо Манолов

Христо Манолов

Христо Манолов е част от екипа редактори на сайта. Той притежава дългогодишен опит в сферата на мобилните и компютърни технологии и е писал материали за някои от водещите сайтове за новини в България и по света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *