Apple пуска нов модел безжични слушалки, но само с еднa разлика от старите

Apple пуска нов модел безжични слушалки, но само с еднa разлика от старите

Компанията Apple ще изкара на пазара нова версия на безжичните слушалки AirPods Pro 2, които бяха представени през миналата 2022-а година. Това става ясно след като разработчици са открили нови моделни названия в последната версия на операционната система iOS. Става въпрос за нови аксесоари с продуктови номера A3058 и A2968.

Популярният анализатор Минг Чи-Куо твърди, че новата версия на слушалките няма да се различава сериозно от старата, а единствената голяма разлика е свързана с наличието на нов порт в пластмасовия кейс на самите слушалки. Това е така, защото европейските власти приеха закон, с който задължават производителите на смартфони и други електронни устройства да използват USB Type-C порт за своите продукти.

Това най-вероятно ще бъде и единствената разлика, която се очаква да превземе всички устройства на марката с Lightning порт. Новият iPhone 15, който ще бъде представен по-късно тази есен, също ще остави в миналото стандарта на Apple и специалния порт за зареждане.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *