Xiaomi 15 Pro може да има камера за перископ

Според последния доклад на плодовития теч, който минава през Digital Chat Station в Weibo, 15 Pro на Xiaomi може да има камера за перископно увеличение. Досега те бяха ограничени до хиперфлагманите на Xiaomi Ultra, но очевидно има шанс технологията да се промъкне до Pro този път.

Твърди се, че Xiaomi 15 и Xiaomi 15 Pro ще бъдат първите устройства, задвижвани от предстоящия Snapdragon 8 Gen 4 SoC, когато стартират в средата на октомври.

Дизайнът на модула на камерата на Xiaomi 15 Pro се казва, че е правоъгълник със заоблени ъгли, поставен около горния ляв ъгъл на задната част на устройството. Това звучи така, сякаш ще бъде много подобен на дизайна, използван от Xiaomi 14 Pro. Единствената разлика ще бъде светодиодният светкавичен масив, който ще бъде преместен извън острова на камерата, за да се направи място за този перископ, който предполагаме.

И трите камери на 15 Pro ще имат 50 MP резолюция според един и същ източник. Интересното е, че сензорът Samsung ISOCELL JN1 изобщо няма да се използва, въпреки факта, че 14 Pro го използва както за ултрашироки, така и за телефото камери.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *