Vivo X100 Ultra е с видни спецификации на дисплея и камерата

Vivo X100 Ultra е с видни спецификации на дисплея и камерата

Vivo се подготвя за нов старт в китайския регион на 13 май, когато ще видим Vivo X100 Ultra до серията Vivo X100s. Преди излизането се появява нова информация, разкриваща интересни спецификации на предстоящия флагман.

Плодовитият теч Evan Blass успя да грабне ръководството за потребителя на предстоящия Vivo X100 Ultra и сподели част от него на X (бивш Twitter). Изображенията разкриват спецификациите на флагманския телефон след план, показващ видните сензори на устройството.

Според споделеното ръководство, Ultra ще разполага с 50MP селфи шутър и тройна система за задна камера, включваща 200MP обектив, подпомаган от два 50MP сензора. Освен това, тези задни камери също са захранвани от ZEISS.

По-ранни доклади посочват, че един от 50MP сензорите ще действа като основен обектив, а 200MP сензорът вероятно се проектира като перископичен обектив.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *