WhatsApp взаимства кратките клипове на TikTok

WhatsApp взаимства кратките клипове на TikTok

Популярното приложение за комуникация WhatsApp се сдобива с нова функционалност. Потребителите вече ще имат на разположение опцията Video Notes.

Чрез нея те ще могат да пращат в чатовете кратки клипове, с дължина до 60 секунди. Нужно е единствено да се задържи иконката под формата на камера в чат прозореца. Възможно е снимане както с предната, така и с основната камера.

За сега опцията все още е в процес на тестове в бета версията на приложението за Android. До няколко месеца се очаква да достигне и до стабилната версия. Video Notes позволява по-експресивно общуване между потребителите, включително чрез директни реакции на случващото се в разговора.

Мнозина съзряха взаимстване от модела на TikTok, където дължината на клиповете е много кратка. До преди известно време именно 60 секунди беше лимитът за видео съдържание там.

Генади Иванов

Генади Иванов

Генади Иванов има солиден опит в създаването на съдържание и анализирането на настоящите тенденции в сферата на технологиите. Почитател е на изкуствения интелект и развитието му в различни сфери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *