Сгъваемият iPhone ще се появи точно около Galaxy Z Fold 8

Сгъваемият iPhone ще се появи точно около Galaxy Z Fold 8

Според множество течове и слухове, Apple работи върху две сгъваеми устройства, сгъваем iPhone и сгъваемо устройство с 20,3-инчов екран, което може да бъде или сгъваем iPad, или сгъваем MacBook.

Предишни доклади предполагаха, че първото сгъваемо устройство от Apple ще бъде 20,3-инчовият сгъваем iPad / MacBook, който компанията ще пусне през 2026 или 2027 г., а след това марката ще пусне сгъваемия iPhone през 2027 г. Е, Apple изглежда леко е променила тази времева линия.

Според нов доклад на Jeff Pu от Haitong International Securities (както се вижда от 9To5Google), Apple ще започне масово производство на сгъваемия iPad / MacBook през 2025 г. и сгъваемия iPhone през 2026 г.

Това означава, че Apple е изпреварила масовото производство на сгъваемия iPad / MacBook с две години и това на сгъваемия iPhone с една година. С това можете да очаквате първият сгъваем iPhone да пристигне приблизително по същото време, когато Samsung ще пусне Galaxy Z Fold 8, което може да се случи през юли 2026 г.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *