Samsung Galaxy Watch с важно разрешение

Samsung Galaxy Watch с важно разрешение

FDA разреши функция за откриване на сънна апнея за Samsung Galaxy Watch, освобождавайки пътя за софтуерна актуализация на приложението Samsung Health Monitor през третото тримесечие на тази година, която ще активира функцията за потребители в САЩ.

Министерството на безопасността на храните и лекарствата на Южна Корея даде своето одобрение миналата есен за използването на носими устройства за откриване на прекъсвания на дишането, които обикновено се свързват с разстройството на съня, и актуализацията ще бъде пусната първо там.

Въпреки че лекарите предупреждават, че смарт часовниците са ненадеждни инструменти за откриване на сънна апнея и други здравословни разстройства, това не е спряло големи производители на носими устройства като Apple, Fitbit , Withings и други да се опитат да навлязат в пространството.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *