Samsung Galaxy C55 тихомълком представен в Китай

Samsung Galaxy C55 тихомълком представен в Китай

След няколко грешни информации, Galaxy C55 най-накрая е официално на пазара.  Samsung не разкри никакви подробности за цената или наличността. Въпреки това, средният модел вече е посочен на официалния уебсайт на Samsung China, така че е безопасно да се предположи, че скоро ще бъде пуснат в продажба.

Според последните доклади, Galaxy C55 ще бъде достъпен за закупуване в Китай за 2000 юана, което е около 275 долара. По-скъпата версия ще се продава за 2300 юана (320 долара), но този модел съдържа повече памет. И двете трябва да ударят рафтовете на или около 28 април.

По отношение на спецификациите, сега знаем всичко, че телефонът се появи на уебсайта на Samsung China. Както беше съобщено по-рано, Galaxy C55 е оборудван с процесор Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1, сдвоен с 8/12GB RAM и 256GB място за съхранение.

Друг акцент на телефона е повече от приличния 6.7-инчов Super AMOLED FHD+ дисплей със 120Hz честота на опресняване. На гърба Galaxy C55 разполага с тройна настройка на камерата, която се състои от 50-мегапикселов основен сензор

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *