Разкриха някои от новостите на операционната система iOS 17

Разкриха някои от новостите на операционната система iOS 17

Тази година компанията Apple ще представи новия си iPhone 15, а с това и новия голям ъпдейт на операционната система iOS 17. Сега популярният анализатор Марк Гурман разкрива някои от най-важните подобрения, които от компанията подготвят в софтуера.

Eдно от подобренията ще включва опцията за поставяне и закачане на бележки на началния екран. Това ще спести излишни стъпки при работа с Notes, съобщава TomsGuide. iOS 17 ще обнови и Mail приложението и ще обръща специално внимание на мултитаскинга. Собствениците на iPhone ще имат достъп до още повече функции за персонализация и управление на нотификациите.

Новата камера пък ще работи още по-бързо и интуитивно, като с новия iOS 17 тя ще е фокусирана и върху добавената реалност. В тази връзка ще бъдат представени и AR/VR очилата на Apple. Операционната система ще се отличава с по-усъвършенствана система за следене на обектите и по-реалистично рендване на съдържанието.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *