Pixel 8a може да бъде намерен от Find My Device на Google

Pixel 8a може да бъде намерен от Find My Device на Google

Pixel 8a се присъединява към по-големите си братя и сестри, Pixel 8 и Pixel 8 Pro, в разширена функция за проследяване на местоположението, която позволява на мрежата на Google Find My Device да намира устройствата, дори когато са изключени или без захранване от батерията. На прост език можете да проследите смартфоните от серията Pixel 8, включително наскоро пуснатия Pixel 8a, дори когато сте изключени или без захранване от батерията, като използвате Find My Device на Google.

Търсачката пусна функционалността Find My Device за смартфони с Android миналия месец. Функцията използва crowdsource мрежа, по същество мрежа от смартфони с Android, за да помогне за намирането на разместени устройства с Android.

По време на старта Google заяви, че функцията ще може да локализира както смартфоните Pixel 8, така и Pixel 8 Pro, дори когато са изключени. Сега тази функция е разширена до Pixel 8a, който е ново допълнение към серията Pixel 8.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *