Motorola Razr 50 Ultra: важни подробности за телефона

Motorola Razr 50 Ultra: важни подробности за телефона

Motorola Razr 50 Ultra, наследник на сгъваемия телефон Motorola Razr 40 Ultra, изглежда доста зает през последния месец. Телефонът вече се появи на множество уебсайтове за сертифициране, включително BIS и EEC, а наскоро някои реални изображения на устройството от друг сертификат показаха дизайна на устройството.

Сега нов теч на Motorola Razr 50 Ultra се появи онлайн, с любезното съдействие на Dealntech, който разкрива важни подробности за устройството, включително цветовите опции, опциите за съхранение и, което е по-важно, цената на устройството в Европа.

Изображенията, споделени от Dealntech, изглежда са от италиански търговец на дребно. Според изтеклите изображения, Motorola Razr 50 Ultra може да струва 1200 евро (приблизително 1292 долара) в Европа. Посочената цена е за предполагаемия вариант за съхранение на Motorola Razr 50 Ultra 12GB RAM и 512 GB съхранение. Това също предполага, че сгъваемата може да се предлага с 512GB бордово хранилище и опция за 12GB RAM.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *