Представиха iPhone 15, който е покрит с 18-каратово злато

Представиха iPhone 15, който е покрит с 18-каратово злато

Тази година Apple не увеличи значително цените на своите iPhone 15 Pro модели, но за някои фенове на лукса, те все още може да изглеждат като скромна инвестиция. Причината за това е, че производителят на премиум смартфони – Caviar, не се бави и вече представи своите нови творения, базирани на iPhone 15 Pro и 15 Pro Max.

Тези устройства носят характерната елегантност и разкош на Caviar, като задната им част е „облечена“ в 18-каратово злато, а надписът на Apple е изработен с 24-каратово злато. За тези, които предпочитат по-смела алтернатива, Caviar предлага и версия в черен цвят и титаниев гръб, използван в авиацията, и отново, с иконичната златна ябълка.

Но това не е всичко, което отличава тези смартфони. Всеки от тях ще бъде произведен в ограничена серия от точно 99 броя, като цените започват от 8890 долара за Pro модела със златно покритие и 9670 за Pro модела. За тези, които желаят титаниевата версия, цените са малко по-достъпни, започвайки от 8060 долара и достигайки до 9560 долара.

Caviar винаги са били символ на индивидуалност и стил, и новите им творения на базата на iPhone 15 Pro и 15 Pro Max със сигурност няма да разочароват любителите на лукса.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *