WhatsApp разработва нова удобна функция

WhatsApp разработва нова удобна функция

WhatsApp продължава да получава стабилни актуализации от своя разработчик Meta, които целят да усъвършенстват както функционалностите, така и общото потребителско изживяване. Освен стандартните поправки на бъгове и оптимизации на производителността, WhatsApp регулярно представя нови функции. Пример за това са честите актуализации на бета версията на приложението.

Сред последните нововъведения в бета версията е въвеждането на режим „картина в картина“ за видеоклипове. По информация от WABetaInfo, последната версия на WhatsApp за iOS, номер 24.6.77, вече дава възможност на своите потребители да гледат видеоклипове в режим „картина в картина“, докато използват други функции на приложението като преглеждане на чатове и раздели.

Преди тази актуализация, WhatsApp поддържаше режим „картина в картина“ само за видеоклипове от външни източници като YouTube и Instagram. С най-новата актуализация на бета версията обаче, вече е възможно да се използва този режим за видеоклипове, които са споделени директно в приложението. Важно е да се отбележи, че въпреки подобрението, режимът „картина в картина“ остава ограничен до използването в рамките на самото приложение WhatsApp, като не позволява неговото активиране при превключване към други приложения.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *