Samsung разбаботва нова интересна функция за Galaxy смартфоните си

Samsung разбаботва нова интересна функция за Galaxy смартфоните си

Samsung улеснява използването на телефони от серията Galaxy с нова функция, която все още се разработва. Компанията работи върху възможността потребителите да проверяват часа чрез двойно докосване на задната част на телефона.

Тази нова функционалност се развива като част от актуализация на модула RegiStar в приложението Good Lock. Good Lock е софтуер на Samsung, който дава възможност за персонализиране на потребителския интерфейс на устройствата по различни начини. Модулът RegiStar се фокусира върху адаптирането на функциите, които могат да бъдат активирани с двойно докосване на задната част на устройството.

Към момента с този жест може да се правят скрийншоти, но с предстоящата актуализация ще бъде добавена и новата функция „Проверка на времето със задно докосване“. Тя ще позволи на потребителите бързо да видят часа на екрана на своите телефони, без да е необходимо да ги отключват или активират дисплея. Това е удобно за моментите, когато искате да проверите времето бързо, без да прекъсвате други дейности.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *