Samsung предизвиква iPhone Pro с по-малък Galaxy S Ultra

Samsung предизвиква iPhone Pro с по-малък Galaxy S Ultra

Корейският технологичен гигант Samsung активно работи в борбата за надмощие с Apple, като се фокусира върху две основни серии смартфони – обновени премиум устройства от серията Galaxy S и гъвкави телефони, които ще бъдат представени към края на идното лято.

Техните продажби продължават да представляват предизвикателство за Apple, а първото значимо събитие за новата година на компанията е планирано за 17 януари, когато ще бъдат представени моделите от Galaxy S24 Series.

От Samsung също така планират нова версия на Galaxy S Ultra, с размер на дисплея подобен на този на iPhone 15 Pro, който има 6.1” екран и го прави удобен за работа с едно ръка.

Очаква се новият Galaxy S Ultra да бъде включен в серията Galaxy FE, а компанията обмисля и по-малка и по-евтина версия на Galaxy Z Fold, за да подобри своята конкурентоспособност.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *