Samsung представя новите си продукти в началото на юли?

Samsung представя новите си продукти в началото на юли?

Слуховете около предстоящото събитие Unpacked на Samsung се разрастват, като феновете на марката са в трепетно очакване на официално потвърждение от страна на компанията.

Междувременно, Еван Блас разпространи неофициална информация чрез пускане на таймер за обратно броене, който предполага, че това ще се сучи на събитие на 10 юли, вероятно в Париж, Франция. Според очакванията, това събитие във френската столица, което съвпада с предстоящите Олимпийски игри, на които Samsung е основен спонсор, ще бъде звездно и ще включва представянето на новите Galaxy Z Fold6 и Z Flip6, Galaxy Watch7 и Watch Ultra, както и Galaxy Ring.

Докато таймерът отброява и местоположението все още остава непотвърдено, очакването за събитието Samsung Unpacked се увеличава, но все пак ще трябва да изчакаме официално потвърждение от Samsung, за да узнаем дали тези данни са точни.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *