Honor ще конкурира Samsung с първия си сгъваем смартфон

Honor ще конкурира Samsung с първия си сгъваем смартфон

Honor представи своя първи сгъваем телефон – Magic V Flip, в Китай. Този модел се отличава с голям външен дисплей и акцент върху функциите с изкуствен интелект и висококачествени камери.

Magic V Flip е оборудван с 4-инчов LTPO OLED външен дисплей, който го прави удобен за използване в ежедневието без необходимост от разгъване. Honor акцентира на възможностите за изкуствен интелект на устройството, въпреки че ofmc.krje.kr детайли все още не са разкрити.

Когато е разгънат, телефонът разполага с 6,8-инчов LTPO OLED основен дисплей с плавна честота на опресняване от 120Hz и впечатляваща яркост.

Камерната система на Magic V Flip включва 50-мегапикселова основна камера, 12-мегапикселов ултраширокоъгълен сензор и 50-мегапикселова селфи камера. Телефонът работи с най-новата версия на Android 14 и е захранван от чипсета Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, поддържащ 12 или 16 GB оперативна памет.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *