Иновация: Вече можем да търсим нещо онлайн в реално време в ChatGPT

Иновация: Вече можем да търсим нещо онлайн в реално време в ChatGPT

Чатботовете се превръщат в големият феномен в света на технологиите, и водачът в този отрасъл е ChatGPT от OpenAI. След последния епичен ъпдейт, който позволява на чатбота да „вижда, чува и говори,“ сега се появи още една революционна функция: „Browse with Bing.“

Тази иновация отваря нови врати към възможности за взаимодействие с ChatGPT, като позволява на бота да търси актуална информация в реално време в интернет. Този функционалност се основава на партньорството между OpenAI и Bing, и обещава да предоставя отговори, базирани на най-актуалните и авторитетни източници онлайн.

„Browse with Bing“ вече е достъпна за потребители с Plus и Enterprise абонаменти, а в близко бъдеще ще бъде налична и за всички останали. Тази функция ще усъвършенства възможностите на ChatGPT да предоставя точни и актуални отговори на различни запитвания.

Тази актуализация е отговор на непрекъснатата стремежна на OpenAI да подобрява и разширява възможностите на своят чатбот. Въпреки че първоначалната версия на „Browse with Bing“ се сблъска с предизвикателства, те бяха успешно преодолени, и сега потребителите могат да се възползват от тази функция, която ги свързва с актуалната информация в интернет. Направените промени гарантират съответствие с правилата и регулациите за платени съдържания от издания като New York Times, The Washington Post, The Guardian, Reuters, CNN и други.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *