Новият iPad вече започна да дава дефекти

Новият iPad вече започна да дава дефекти

Apple наскоро представи своите първи таблети с OLED дисплеи, които предлагат значителни подобрения в качеството на изображението. Новите устройства имат повишена точност на цветовете, по-дълбоки черни тонове и общо по-добро визуално представяне, което е голяма стъпка напред за таблетите на компанията.

Въпреки това, първите потребители, които са получили новите таблети, докладват за проблеми с OLED панелите. Някои от тях пишат в Reddit споделят, че забелязват „зърнист“ ефект на дисплеите, особено когато ги гледат отблизо.

До момента нито Apple, нито Samsung Display, производителят на OLED панелите, не са дали официален отговор на оплакванията. Тъй като информацията за този дефект идва предимно от потребителски форуми, много хора се интересуват дали и кога ще има официална реакция или решение на проблема.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *