Най-яркият смартфон дисплей в света ще бъде притежание на OnePlus 12

Най-яркият смартфон дисплей в света ще бъде притежание на OnePlus 12

OnePlus предизвиква интереса ни, планирайки да разкрие своите нови флагмани само след часове. Компанията официално обяви, че събитието ще се проведе на 5 декември, на което ще видим премиерата на OnePlus 12.

Постепенно се откриват нови детайли за новото устройство, разпалвайки любопитството на феновете. OnePlus 12 ще разполага с внушителен AMOLED екран от 6.82 инча, оптимизиран за LTPO технология за променливо опресняване. Дисплеят, произведен от BOE Technology, ще предостави резолюция от 3168×1440 пиксела, а неговата максимална яркост от 4500 нита го прави два пъти по-светъл от конкуренцията в Android сферата. За сравнени, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max разполагат с максимална яркост от 2000 нита.

Високата производителност на OnePlus 12 е гарантирана от Snapdragon 8 Gen 3 процесор, комбиниран с внушителните 24GB RAM. Флагманът разполага с 1TB вътрешна памет, четворна камера и ще работи с OxygenOS 14. Потребителите ще имат възможност да избират между бял, черен и зелен вариант на устройството. Продажбите на OnePlus 12 в Европа се очакват през първото тримесечие на 2024-а година.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *