Актуализацията OnePlus Open добавя подобрения на камерата

Актуализацията OnePlus Open добавя подобрения на камерата

Измина повече от месец, откакто най-новият сгъваем смартфон на OnePlus – OnePlus Open , направи своя дебют на пазара и компанията работи усилено, опитвайки се да изглади някои от проблемите, за които е знаела, но не е получила възможност на адрес преди устройството да бъде пуснато в продажба.

Въпреки че това не е първата актуализация, получена от OnePlus Open от официалното й пускане, струва си да се отбележи, че точно като предишната, тя е достъпна само в Индия. Много европейски и американски клиенти, закупили OnePlus Open, все още чакат първата актуализация, която китайският производител на телефони пусна преди известно време.

Сега OnePlus пуска още една актуализация, но само в Индия. Според публикация във форума на общността на компанията , OxygenOS 13.2.0.201 е с размер около 510 MB и добавя куп подобрения.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *