Huawei показа новите си уникални смартчасовници

Huawei показа новите си уникални смартчасовници

На събитие в Дубай на 7 май Huawei представи нови продукти за потребителската електроника, включително новите устройства Huawei Watch Fit 3 и Watch 4 Pro Space Edition, обновения лаптоп MateBook X Pro и новият таблет MatePad 11″S с PaperMatte дисплей. С тези устройства компанията подчертава своите иновации и лидерство на пазара.

Watch 4 Pro Space Edition се отличава с издръжливи DLC аерокосмически материали и е вдъхновен от космически технологии, с нанокристална керамична рамка и Лавал циферблат. Добавени са подобрения в здравните и фитнес функции чрез новата версия на TruSeenTM 5.5+ за проследяване на здравето и функцията Health Overview 2.0.

Новият Watch Fit 3 предлага модернизиран квадратен дизайн с разнообразие от цветове, лек корпус и голям AMOLED дисплей, като запазва лесната употреба и атрактивен външен вид.

Компанията също така разкри своето приложение за рисуване GoPaint, което е разработено за професионална употреба с разнообразие от четки и текстури, предлагайки реалистични платна за рисуване. GoPaint включва образователни уроци и е интегрирано в таблетите на Huawei за предлагане на автентично творческо изживяване.

Освен това, бяха представени и слушалките FreeBuds 6i с подобрени функции за шумопотискане и MateBook 14 с професионален 2.8K OLED дисплей, като всички нови продукти подчертават ангажираността на Huawei към иновации и креативност в електрониката.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *