Ето какво предлага новият Huawei Enjoy 70

Ето какво предлага новият Huawei Enjoy 70

Huawei обнови своето портфолио с няколко нови продукта, включително автомобил, таблет и лаптоп, а също и очакваните модели Enjoy 70 и Enjoy 70 Pro.

Дизайнът в задния корпус на смартфоните предлага елегантни линии, взаимствани от Huawei P60 Series. В предната част на устройствата е Waterdrop ноч за екрана, където е разположена селфи камерата.

Новият смартфон, регистриран като FGD-AL00, е захранван от процесора Kirin 710А. Дисплеят на Huawei Enjoy 70 има размер от 6.75 инча и предоставя HD+ резолюция от 1600х720 пиксела. Батерията с внушителен капацитет от 6000mAh ще поддържа 22.5W зареждане.

Задният корпус включва две камери, като едната е с 50МР резолюция и макро сензор. Вградената памет ще бъде достъпна във варианти от 128GB, 256GB и 512GB.

Huawei Enjoy 70 Pro разполага с по-мощния процесор Snapdragon 680, макар и да няма още данни за други подобрения в хардуера. Този модел се предлага в цветове черен, зелен и бял.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *