Новият iPad ще бъде най-тънкият в историта на Apple

Новият iPad ще бъде най-тънкият в историта на Apple

Новото поколение iPad Pro се очаква да зададе нови стандарти в дизайна и технологичното оборудване на таблетите, като предложи значително по-тънки рамки и най-тънкият досега профил в историята на устройството. Според последни слухове, рамките на новите модели ще бъдат редуцирани до 7,12 мм за 11-инчовата версия и до 7,08 мм за 12,9-инчовия модел, което е намаление между 10 и 15% спрямо текущите модели.

Освен това се очаква Apple да въведе редица иновации в техническите характеристики в iPad Pro, включително новата версия на чипа M3, усъвършенствана предна камера и преработен дизайн на задната камера. Има и слуховете за включване на функцията за безжично зареждане MagSafe, което би предложило допълнително удобство за потребителите.

Apple планира обновление на клавиатурата Magic Keyboard, като добави частичен алуминиев корпус за подобрена устойчивост и естетика, както и нова версия на популярния Apple Pencil.

Най-впечатляващата характеристика на новите iPad Pro модели обаче може да бъде тяхната изключителна тънкост, достигната благодарение на потенциалното включване на OLED дисплеи, което обещава да направи предстоящите таблети най-тънките, които Apple е произвеждала досега.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *