Нови проблеми с дисплея на Samsung Galaxy S24

Нови проблеми с дисплея на Samsung Galaxy S24

Всички възхваляват линията Samsung Galaxy S24 от пускането й на Galaxy Unpacked 2024 , но най-новите телефони на Samsung не са напълно без проблеми.

Малко след като Galaxy S24, Galaxy S24 Plus и Galaxy S24 Ultra бяха пуснати миналия месец, няколко потребители критикуваха режима на ярък дисплей на телефоните за задействане на избелен цветен панел. Samsung отговори на тези доклади, като заяви, че режимът на ярък дисплей на Galaxy S24 работи по предназначение, въпреки че оттогава компанията потвърди, че предстои актуализация на настройката .

Сега обаче изглежда, че още повече оплаквания, свързани с дисплея, са насочени към Samsung. Няколко потребители на Reddit (чрез Android Police ) съобщиха, че виждат зърнеста текстура, когато гледат тъмни и сиви цветове на своите дисплеи на Galaxy S24, докато други съобщават, че виждат „откровено неприемливи“ хоризонтални ленти, когато гледат дисплеите си при ниска яркост.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *