Най-новият iPad на Apple се срина до най-ниската си цена

Най-новият iPad на Apple се срина до най-ниската си цена

Apple iPad от 10-то поколение е най-новата версия на базовите таблети на Apple и въпреки че спецификациите му не са толкова мощни, колкото iPad Air или iPad Pro, устройството е включено в нашия списък с най -добрите iPad, защото е сравнително достъпен таблет, който предлага невероятни резултати за вашите пари.

Той е оборудван с чип A14 на Apple, който е същият процесор, който се намира в iPhone 12 , така че изглежда остарял, но таблетът все още е доста бърз и гладък според днешните стандарти, особено ако ще го използвате само за прости задачи като сърфиране в интернет, проверка на социални медии, игра на мобилни игри и гледане на стрийминг предавания .

10,9-инчовият дисплей Liquid Retina на Apple iPad от 10-то поколение е остър и цветен и разполага с технология True Tone, която прави корекции според цветовата температура на заобикалящата ви среда, за да направи гледането удобно по всяко време.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *