Надстройването до Windows 11 е много по-бързо и по-лесно сега

Надстройването до Windows 11 е много по-бързо и по-лесно сега

Microsoft направи много, много по-лесно надграждането от Windows 10 до Windows 11 23H2, последната голяма актуализация за Windows 11. Отсега нататък всички потребители на Windows 10 могат да надстроят директно до Windows 11 23H2, както е забелязано от Windows Latest.

Това елиминира досадната и отнемаща време междинна стъпка първо да се наложи да надстроите от Windows 10 до Windows 11 22H2 и едва след това да можете да актуализирате до Windows 11 23H2.

Тази тромава процедура преди това беше необходима за някои, но не за всички, потребители на Windows 10. Microsoft представи опростения процес наскоро, но не го съобщи публично.

Microsoft извършва тази промяна от страна на сървъра; Следователно на потребителите на Windows 10 като цяло вече няма да се предлага надстройката до Windows 11 22H2, а вместо това ще им бъде предложена надстройката до Windows 11 23H2 директно. Компанията вече започна смяната, но е възможно някои потребители на Windows 10 все още да трябва да бъдат конвертирани.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *