Microsoft тества друга функция за писане на AI в Edge

Microsoft тества друга функция за писане на AI в Edge

Microsoft продължава да интегрира и тества AI функции в своите продукти. Един от най-новите продукти, който получи още един AI тест, е браузърът Edge на компанията. При тестване за поне един месец , AI Writing е наличен само в Microsoft Edge Canary и там само за някои потребители.

Microsoft описва функцията по следния начин: “Когато това е включено, ще получите помощ при писане в мрежата с AI, който ви позволява да генерирате идеи за писане, разработване, пренаписване, промяна на тона, формат и др.

Щракването с десен бутон върху текст в Edge показва опцията Rewrite в менюто. Edge автоматично пренаписва избрания текст и показва новото копие в наслагване. Потребителите могат да избират различни опции за регулиране на изхода, като промяна на тона, формата или дължината на изхода“.

Опциите за тон и формат поддържат различни предварително зададени настройки. Форматът например позволява на потребителите да превключват между параграф, имейл, публикация в блог и идеи.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *