Galaxy S23 FE ще е с по-малко и по-ярки цветове

Galaxy S23 FE ще е с по-малко и по-ярки цветове

Най-новото изтичане на информация около предстоящия Samsung Galaxy S23 FE (за „Fan Edition“) има за цел да покаже набора от цветове, с които ще се появи по-достъпният флагман.

Samsung пуска водещ телефон в началото на годината и обикновено го следва преди празничния сезон с версия на Fan Edition, която премахва няколко функции, но се предлага на по-ниска цена. И така, от пускането на Galaxy S23 през февруари, феновете очакваха с нетърпение новини за Galaxy S23 FE – и той ще се предлага в четири цвята, според петъчен доклад от MSPoweruser.

Те ще бъдат перлено бяло, черен графит, тъмно лилаво лавандула и пастелно зелен маслинен нюанс, както се вижда на изтекла снимка, предоставена на MSPoweruser. Това са по-малко цветови опции от шестте, с които Galaxy S23 стартира, посочва изданието.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *