iPhone 8, 8 Plus и X няма да получат iOS 17

iPhone 8, 8 Plus и X няма да получат iOS 17

Току-що обявеният iOS 17 на Apple няма да се появи в iPhone X , устройството, което постави началото на ерата на Face ID.

Той беше обявен през 2017 г. заедно с iPhone 8 и 8 Plus , които също ще пропуснат следващия ъпгрейд на iOS. Това прави iPhone XS, XS Max и XR най-старите устройства, които ще отговарят на условията за iOS 17, когато стане наличен тази есен, но това не означава, че ще получат всяка нова функция.

Всеки телефон, който отговаря на условията за iOS 17, ще получи най-големите предимства: новите карти за контакт, ориентирани към дизайна, дисплеят StandBy за бърза информация, докато зареждате, и функцията Check In, за да уведомите някого, че сте пристигнали безопасно у дома. Но няколко функции са запазени за по-новите iPhone. Базираните на жестове реакции с AR ефекти във FaceTime ще изискват например iPhone 12 или по-нов.

Списък с телефони, които ще получат iOS 17, включително iPhone XS, XS Max и XR и по-нови.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *