iPhone 16 Pro Max: пренебрежимо по-голям от iPhone 15 Pro Max

iPhone 16 Pro Max: пренебрежимо по-голям от iPhone 15 Pro Max

Едно нещо, което сме чували многократно за iPhone 16 Pro Max е, че той очевидно ще бъде по-голям от iPhone 15 Pro Max, с масивно звучащ 6,9-инчов дисплей на мястото на 6,7-инчовия на iPhone 15 Pro Max.

Това би го направило един от най-големите екранирани телефони на планетата, побеждавайки дори 6,8-инчовия Samsung Galaxy S24 Ultra, но на практика този размер може да не направи голяма разлика.

Потребителят на Twitter @ZONEofTECH (чрез Majin Bu и 9to5Mac) е споделил снимки на iPhone 16 Pro Max сляпо устройство заедно с iPhone 15 Pro Max, така че можете да видите ясно как се сравняват тези два телефона, а когато става въпрос за техните размери, няма много в него.

Манекенът iPhone 16 Pro Max е забележимо по-голям, но с толкова малко количество, че е малко вероятно да се чувства много по-различно в ръката или да окаже голямо влияние върху това колко голям се чувства екранът.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *