Disney и Warner Bros ще предлагат стрийминг пакет от Disney+, Hulu и Max

Disney и Warner Bros ще предлагат стрийминг пакет от Disney+, Hulu и Max

Walt Disney и Warner Bros Discovery ще предлагат пакет от стрийминг услугите Disney+, Hulu и Max в Съединените щати от това лято, съобщиха компаниите в изявление в сряда.

Клиентите ще могат да се регистрират на всеки един от трите отделни уебсайта и да избират между план без реклами или с поддръжка на реклами. Цени не бяха оповестени.

Както Disney, така и Warner Bros се опитват да развият бизнеса си със стрийминг, тъй като клиентите се отказват от традиционните кабелни пакети, отчасти защото много от тях отхвърлят необходимостта да плащат за голям пакет с десетки канали.

Но тъй като броят на приложенията за стрийминг нарасна, потребителите се оплакват, че трябва да се абонират за множество абонаменти.

Пакетът на Disney/Warner ще опрости плащането с една сметка и вероятно ще предложи отстъпка от цената на абонамента за всяко приложение поотделно.

Допълнителни подробности ще бъдат обявени през следващите седмици, заявиха компаниите.

Disney+ предлага анимационни и игрални филми на компанията, както и филми и телевизионни предавания на Marvel, Star Wars и Pixar. Hulu предлага сериали от FX, ABC и други мрежи, както и филми.

Христо Манолов

Христо Манолов

Христо Манолов е част от екипа редактори на сайта. Той притежава дългогодишен опит в сферата на мобилните и компютърни технологии и е писал материали за някои от водещите сайтове за новини в България и по света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *