Вече има предполагаем дизайн на iPhone 16

Вече има предполагаем дизайн на iPhone 16

Въпреки че все още ни делят 4 месеца от обявяването на iPhone 15, мелницата за технологични слухове работи усилено, опитвайки се да дешифрира как ще изглеждат бъдещите модели на iPhone… и можете ли да ги вините?

8 от 10 от най-продаваните телефони през 2022 г. бяха iPhone! Въпреки че имаме доста солидна информация за това как ще изглеждат iPhone 15 и 15 Pro, дизайнерът Ivano Frankivsk състави концепция за това как трябва да изглежда моделът 16 Pro.

Отбелязвайки голямо отклонение от моделите 13 Pro и 14 Pro, тази концепция включва система от камери с 4 лещи и двойна издатина на камерата, която е разположена шахматно за известна визуална динамика (както и за да направи място за перископния обектив).

Телефонът изглежда безапелационно като на Apple… но шахматната издатина на камерата изглежда визуално освежаваща. Освен това има достатъчно място за светкавица и LiDAR сензор.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *