Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G вече се предлага в целия свят

Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G вече се предлага в целия свят

Xiaomi започна да продава Redmi Note 13 Pro Plus 5G в световен мащаб, по-малко от година след като представи своя предшественик извън Китай и Индия (текущо $369,50 на Amazon).

Освен това Redmi Note 13 Pro Plus 5G е сертифициран по IP68 и има Corning Gorilla Glass Victus, защитаващо дисплея му. За съжаление, телефонът се доставя с MIUI 14, базиран на Android 13, а не на HyperOS или Android 14. За справка, телефонът има 8 MP ултраширокоъгълна, 2 MP макро и 16 MP предна камера.

Redmi Note 13 Pro Plus 5G се предлага глобално в две конфигурации на паметта и три цветови опции. По-конкретно, Xiaomi продава своя водещ модел от серия Redmi Note 13 в цветови опции Aurora Purple, Midnight Black и Moonlight White. Доколкото можем да кажем, всички цветови опции са налични в 8 GB RAM/256 GB памет и 12 GB RAM/512 GB памет за €449,90 и €499,90, съответно.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *