OpenAI пусна приложение ChatGPT за iPhone

OpenAI пусна приложение ChatGPT за iPhone

OpenAI пусна приложение ChatGPT за потребители на iPhone на фона на скока на фалшивите версии на своя изключително популярен AI chatbot.

Безплатното приложение е първият официален продукт на OpenAI, който се появява в магазините за приложения, въпреки десетките имитационни версии, целящи да подведат или измамят потребителите.

Новото приложение ChatGPT е достъпно в САЩ и ще бъде пуснато в други страни през следващите седмици, каза OpenAI, като версията за Android на приложението ChatGPT също е в процес на разработка.

„С приложението ChatGPT за iOS ние правим още една стъпка към нашата мисия, като трансформираме най-съвременните изследвания в полезни инструменти, които дават възможност на хората, като същевременно непрекъснато ги правят по-достъпни“, пише OpenAI в публикация в блог, описваща подробно ново приложение.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *