Появиха се нови данни за дизайна на Galaxy Z Fold 6

Появиха се нови данни за дизайна на Galaxy Z Fold 6

Преди време излезе информация, която разкрива нов модул на камерата за предстоящия Samsung Galaxy Z Fold 6. Това изтичане на данни ни дава поглед върху възможните актуализации на камерата на устройството, показвайки разлики спрямо предходните модели.

Известният блогър Ice Universe сподели снимка на една от задните камери, предназначена за Galaxy Z Fold 6. Въпреки че информацията се фокусира предимно върху промените в модула на камерата, други важни спецификации все още остават неизвестни. Може да се предположи, че решението на Samsung да актуализира модула на камерата предполага потенциални подобрения в обработката на изображения на устройството.

Допълнително към обновяването на камерата, Ice Universe намекна за друго подобрение, предполагайки, че Galaxy Z Fold 6 ще има по-малко видима гънка в сравнение с предшественика си, Fold 5. Въпреки че гънката вероятно ще остане характерна за сгъваемите устройства, това нововъведение сочи към продължаващите усилия на Samsung да подобри потребителското изживяване и да усъвършенства дизайна на своите сгъваеми смартфони.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *