Samsung Galaxy Ring излиза през втората половина на 2024-а година

Samsung Galaxy Ring излиза през втората половина на 2024-а година

Новите Galaxy S24 Series на Samsung са вече на европейския пазар и предизвикват голям интерес. Очаква се те да бъдат сред най-продаваните Android устройства през годината.

По време на премиерата беше представен и Samsung Galaxy Ring – иновативен умен пръстен, който може да стане популярен аксесоар. Все още обаче техническите подробности и цената му не са известни. Очаква се обаче продажбите на Galaxy Ring да започнат през втората половина на годината, като новата джаджа ще бъде представена и на събитието за Galaxy Z Fold 6 и Z Flip 6.

Galaxy Ring ще бъде наличен в три размера, като най-големият е с 13-инчов форм фактор. По този начин Samsung ще се конкурира с продуктите на Oura и McLear. Остава отворен въпроса дали пръстена ще е фокусиран само върху безпроблемна свързаност на Samsung Health или ще предложи допълнителни медицински интеграции. Цената ще е ключова за успеха на продукта на европейския и световния пазар.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *