Xiaomi 14 Ultra ще разполага със страхотна камера

Xiaomi 14 Ultra ще разполага със страхотна камера

Xiaomi привлича все повече потребители със своите премиум смартфони, като последната серия Xiaomi 14 се оценява като една от най-добрите с Android устройства досега. Компанията насочва вниманието си към европейския пазар, очаквайки голям интерес към новите модели.

Глобалното представяне на серията е предвидено за MWC 2024 в Барселона (25-27 февруари), където ще бъде обявена и цената за Европа. В серията се включва и флагманският модел Xiaomi 14 Ultra, който обещава иновации в мобилната фотография.

Моделът ще използва Sony LYT-900 сензор, подобен на този в Oppo Find X7 Ultra, и асферичен обектив Leica. Xiaomi 14 Ultra също ще разполага с перископска телефото камера и четири 50МР модула.

Освен това, смартфонът ще предлага сателитна свързаност, което го прави един от най-перспективните Android модели за 2024-а година.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *