Разкриха цветовете на новите Galaxy Flip и Fold

Разкриха цветовете на новите Galaxy Flip и Fold

Известният анализатор в мобилната индустрия Рос Йънг прогнозира нов розов цвят за Galaxy Z Fold6, допълвайки синьото и сребристото. Samsung разширява цветовата гама на устройствата си, отговаряйки на разнообразните предпочитания на потребителите.

Galaxy Z Flip6 ще продължи със своята разнообразна цветова палитра, включваща светлосиньо, светлозелено, сребристо и жълто, подчертавайки индивидуалността и стила на компанията.

Очаква се и двата модела да бъдат пуснати на пазара в началото на юли или през август, съобразно обичайния график на Samsung. За Galaxy Z Fold6 се говори за по-квадратен дизайн и по-широк екран, което да подобри използваемостта и функционалността.

Възможен е и ултралуксозен Galaxy Z Fold6 Ultra с 200MP камера ISOCELL HP2 и слот за S Pen, увеличавайки фотографските възможности и продуктивността.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *