TikTok пуска ново приложение като конкуренция на Instagram

TikTok пуска ново приложение като конкуренция на Instagram

Потребителите на TikTok скоро започнаха да получават съобщения за ново предстоящо приложение от социалната мрежа-гигант, наречено Notes. Това приложение, което прилича на Instagram, е съсредоточено върху споделянето на снимки. Според информация от TechCrunch, TikTok е потвърдил разработката на приложението Notes, но не е уточнена конкретна дата за неговото пускане. TikTok има за цел с Notes да увеличи креативността на своите потребители и възможностите им за споделяне, като предложи специализирана платформа за снимки и текст.

В полученото уведомление от множество потребители, Notes се представя като „ново приложение за споделяне на снимки“, което подсказва, че както текущите, така и бъдещите публични снимки в TikTok ще бъдат достъпни в TikTok Notes. За тези, които предпочитат да не показват своите публични снимкови публикации в TikTok Notes, приложението предлага опция за отказ от тази функционалност.

Освен приложението Notes, TikTok разглежда и други инициативи, включително публикуването на текст и създаването на по-дълги видеоклипове, като част от своите непрекъснати усилия за иновации и разнообразяване на своето предложение.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *