С привкус на носталгия: Samsung показа Z Flip 5 Retro

С привкус на носталгия: Samsung показа Z Flip 5 Retro

Samsung обяви интересна иновация в света на сгъваемите смартфони с представянето на Galaxy Z Flip5 Retro. Този модел, който ще почете култовия Samsung E700, привлича вниманието на феновете на марката с уникалния си дизайн и носталгичен подход.

Включвайки в себе си духа на E700, Samsung доставя Galaxy Z Flip5 Retro в специална опаковка със стилно лого на Z Flip5 и E700. Ако закупите този телефон, ще получите и колекционерска карта с гравиран уникален сериен номер, което го прави още по-ценен за колекционерите.

Новият сгъваем смартфон запазва емблематичните сини и сребристи цветове на E700 и предлага носталгични пикселни графични настройки на потребителския интерфейс. А екранът на капака Flex Window ще ви впечатли с анимации на градски пейзажи, които се вписват перфектно в духа на ретро стила.

С Galaxy Z Flip5 Retro Samsung съчетава наследството на миналите модели с най-новите технологични постижения. Телефонът ще бъде достъпен в ограничени количества от 1 ноември в Южна Корея, и от 2 ноември в Обединеното кралство, Франция, Германия, Испания и Австралия.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *