OnePlus официално представи новия си флагман със Snapdragon 8 Gen 3

OnePlus официално представи новия си флагман със Snapdragon 8 Gen 3

OnePlus представи своя нов флагман смартфон – OnePlus 12, който привлича вниманието с редица впечатляващи характеристики и конкурентна цена. Новият модел е оценяван на около 600 долара за базовата версия в Китай и се очаква скоро да бъдат обявени цените за другите пазари. OnePlus 12 ще предлага версии с 12, 16 и дори 24GB RAM, както и с възможност за съхранение до 1TB.

Сред основните технически характеристики се откроява най-новият процесор на Qualcomm – Snapdragon 8 Gen, който е допълнен от иновативна система за охлаждане. Системата включва голяма охлаждаща камера и структура за разсейване на топлината с два цикъла. Новият модел също така използва новия LPDDR5X RAM чип от Hynix, предлагайки опция за 24 GB RAM.

Фотографските способности на OnePlus 12 са също впечатляващи с основен 50MP сензор от Sony, който се използва и в Xperia 1 Mark V. Телефото камерата предлага 64MP сензор с до 3-кратен оптичен зуум, допълнен от 48MP сензор. Батерията на телефона е с капацитет 5400 мАч и поддържа бързо зареждане – 100W жично и 50W безжично. Дисплеят е 6.82-инчов OLED с изключителна яркост, обещаващ впечатляващо визуално изживяване.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *