Новите безжични слушалки на Huawei ще имат 26 часа живот на батерията

Новите безжични слушалки на Huawei ще имат 26 часа живот на батерията

Потребителите все повече инвестират в своите любими аудио аксесоари, за да извлекат максимално удоволствие от своите смартфони. Huawei вече представи официално модела FreeBuds 4E (2024), обогатен с нови и интересни характеристики.

Слушалките разполагат с Bluetooth 5.2 за оптимална свързаност и дълготрайна батерия, която предоставя до 26 часа работа след едно зареждане. Те се предлагат в два цветови варианта – Frost Silver и Ceramic White. Важно е да се посочи, че тези нови слушалки използват хибридна технология за активно шумопотискане, като по този начин предоставят по-широк спектър на шумопотискане, съобщава HuaweiCentral.

Вграденият микрофон има способността да засича околния шум, гарантирайки по-добро шумопотискане и ясен звук. С FreeBuds 4E (2024) можете да провеждате телефонни разговори без смущения от външни шумове. Слушалките се характеризират с три вградени микрофона.

С активната функция за шумопотискане (ANC) слушалките могат да работят до 17 часа. Ако използвате слушалките без ANC, те могат да издържат до 4 часа след напълно зареждане. Очакваната цена на модела е около 70 долара.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *