Xiaomi представя серията K70 още преди края на ноември

Xiaomi представя серията K70 още преди края на ноември

Xiaomi се готви да представи своята нова серия смартфони – Redmi K70, като премиерата им е насрочена за 29 ноември. Компанията се ангажира да извлече максимална полза от активността на потребителите през последното тримесечие на календарната година и се надява на повишение на продажбите..

Предстоящата премиера ще разкрие три модела от серията – Redmi K70, Redmi K70 Pro и Redmi K70e. Впечатляващият Redmi K70 Pro ще се захранва от Snapdragon 8 Gen 3 процесор, докато стандартният Redmi K70 ще разчита на Snapdragon 8 Gen 2 чип. Същевременно, Redmi K70e вероятно ще използва процесора Dimensity 8300 Ultra.

Очаква се, че моделите K70 и K70 Pro ще предлагат 120Hz дисплеи с OLED матрица и поддръжка на 2K резолюция, 50МР камери с оптична стабилизация, метални рамки и батерии със 120W зареждане. Същевременно, K70e ще представлява по-бюджетен вариант с 6.67-инчов дисплей, 16GB RAM, тройна камера и 1ТВ UFS 4.0 памет.

Цените на новите модели в Европа ще бъдат обявени в следващите дни. Тези смартфони ще бъдат базирани на HyperOS софтуера и ще предлагат подобрения от Android 14.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *