Huawei P70 впечатлява с камерите си

Huawei P70 впечатлява с камерите си

Huawei се стреми към по-успешна година на пазара на смартфони, разработвайки стратегии за преодоляване на търговските санкции. С изграждането на мрежа от локални хардуерни партньори, компанията успява да произвежда ключови компоненти, независимо от усилията на американското правителство да ги ограничи.

Пример за това е процесорът Kirin 9000s, използван в последните им модели. Huawei планира да разшири своето производство, включително на камери и други важни хардуерни елементи, за да намали зависимостта си от външни доставчици.

Очакванията са големи за предстоящата серия Huawei P70. Тези смартфони са известни със своя стилен дизайн и висококачествени камери. Очаква се премиерата на новите модели през месец март, според информация от GizmoChina. Те ще включват 6.7-инчови дисплеи с 1.5K резолюция и извити краища, тройна камера с XMAGE брандиране, и сензори Sony IMX989 и OV50H.

Моделите ще имат батерии с капацитет от 5000mAh и възможност за бързо зареждане. Остава Huawei да разкрие повече детайли за различията между моделите в серията P70, както и тяхната цена в Европа.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *